ontwikkelaars van vastgoedverbetering en –management

Supply Chain Award 2015.

Curabitur interdum sollicitudin diam in volutpat

De keten die werkt aan het project Sweelincklaan in Tilburg is als enig renovatie/-onderhoudsproject genomineerd voor de Supply Chain Award 2015.

Het project groot onderhoud van twee galerijflats met in totaal 198 woningen. in ketensamenwerking uitgevoerd door opdrachtgever WonenBreburg met BAM Wonen, Sankomij (installateur) en Heezen (sloper) en diverse een aantal partijen, zoals Celektron, vandenBosch, Comfort Services, Zeebregts en van Aarle Coolen.

Ook de keten van Wonen Limburg en de Bouwbedrijven Jongen en Van Wijnen met de naam Samen Anders Samen Beter is genomineerd. Daarnaast is een keten genomineerd in Sittard: ZOwonen, Van Wijnen, Gemeente Sittard-Geleen, Palthe, SatijnPlus, Wauben en Ducot.

Initiatiefnemers Nyenrode Business Universiteit, Platform Ketensamenwerking Zuid en Duurzaam Gebouwd willen met de Nyenrode Supply Chain Award succesvolle voorbeelden in de schijnwerpers zetten en zo de complete bouwkolom inspireren om met deze samenwerkingsvorm aan de slag te gaan. De prijs wordt uitgereikt op 12 november tijdens het jaarlijkse Duurzaam Gebouwd congres in het MartiniPlaza in Groningen.