ontwikkelaars van vastgoedverbetering en –management

Noorderberg & partners is een onafhankelijk organisatieadviesbureau dat sinds 2008 adviseert over vastgoedverbetering en -management. Bedrijfsoverstijgend denken en optimaliseren is basishouding.
 

Werkwijze

Onze dienstverlening is gebaseerd op ruime expertise en wetenschappelijke kennis en kenmerkt zich door pragmatisme. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan.

Een zekere non-conformiteit en creativiteit zijn kenmerkende en verbindende elementen. En bovenaan staat onze aanspreekbaarheid in het realiseren van een blijvend integraal resultaat.
 

Missie

Noorderberg & partners begeleidt en ondersteunt sleutelspelers en hun organisaties met het duurzaam verwezenlijken van synergetische ambities op het brede terrein van vastgoedverbetering en -management.
 

Visie

Innoveren, ontwikkelen en verbeteren kun je meestal veel beter met elkaar samen doen. Dat is veel leuker, meer inspirerend en levert voor iedereen meteen zichtbare meerwaarde op.

Soms zijn kleine stapjes het meest slim en soms is het vooral zaak om uitdagende gezamenlijke doelen te stellen en op ontdekkingsreis te gaan.

Noorderberg BV

Schuinpad 38
8421 PX  OLDEBERKOOP
(087) 871 81 28
mail@noorderberg.nl


Bedrijfsgegevens

Bank: NL50 RABO 0133 5066 57
KvK: 01090206
BTW: 8092.76.975.B.01

Algemene Voorwaarden