ontwikkelaars van vastgoedverbetering en –management

Noorderberg & partners is een onafhankelijk organisatieadviesbureau dat sinds 2008 adviseert over vastgoedsturing en –verbetering. Onze adviseurs zijn ervaren en frisdenkende veranderaars met een breed scala aan professionele achtergronden. Ze denken en werken buiten de gebaande paden en modellen waardoor ze met oorspronkelijke en passende oplossingen komen.

Werkwijze

De werkwijze van het adviesbureau is gebaseerd op ruime expertise en wetenschappelijke kennis en kenmerkt zich door pragmatisme. Hierin zijn een zekere non-conformiteit en creativiteit kenmerkende en verbindende elementen. We voelen ons verantwoordelijk voor blijvende realisatie van het integraal beoogde resultaat en zorgen ervoor dat organisaties zelflerend worden.

Kwaliteit en professionaliteit

Structurele aandacht voor professionaliteit staat bij Noorderberg & partners voorop. Daarnaast vinden we de ontwikkeling van de professional en de methode erg belangrijk. Het gaat er immers om een blijvende win-winsituatie te creëren binnen organisaties en samenwerkingsverbanden. Om de kwaliteit van onze kennis en methoden te borgen, werken we samen met hoogwaardige kenniscentra en –platforms. Een voorbeeld daarvan is de samenwerking de TU Delft. Die zorgt dat we gekoppeld zijn aan internationale ontwikkelingen en voorkomt zo blinde vlekken.

Meer weten?

dr.ir. Ruben Vrijhoef senior adviseur
(087) 871 81 28
(06) 34 13 09 21
ruben.vrijhoef@noorderberg.nl

 

brochure